ONZE SERVICE:
SIMPEL, SNEL & ZEKER
TAAL KIEZEN:
DE EN FR ES IT PT PL NL RO RU SK 

Zo werkt dat

Wereldwijd verzenden van de Europese tijdelijke nummerplaten - hoe werkt het? Op deze pagina maken wij u vertrouwd met het gehele verloop van het bestelproces totdat u de tijdelijke nummerplaten krijgt en laten zien hoe handig en gemakkelijk dit voor u is.

Stap 1

Als eerste stap vult u het bestellingsformulier in. Kiest u daarna het aantal gewenste kentekenplatenpaaren (ieder voertuig heeft een kentekenplatenpaar nodig) en de datum, waar de kentekenplaten geldig van moeten zijn. Hierbij moet u opletten, dat uw kentekenplaten pas dan zullen aankomen, zodra ze geldig zijn, want we mogen alleen maar geldige kentekenplaten overhandigen. Geeft u bovendien de gegevens van de persoon (meestal van de bestuurders) aan, die zich als verzekeringsnemer aanmeldt. Bovendien kunt u een ander leveringsadres kiezen, indien u dat wenst. Zodat geen problemen ontstaan bij de voltooiing van het betalingsproces, is een juiste spelling van de persoonlijke gegevens in het formulier heel belangrijk.

Stap 2

In de tweede bestelstap kunt u, indien u dat wenst, een afwijkend rekeningadres aangeven en aansluitend de gewenste betaalmethode uitkiezen. We bieden u veel verschillende betaalmethoden aan, zowel met creditcard, PayPal en Sofortüberweisung voor de snelle en korrekte voltooiing van het betalingsproces als de normale bankoverschrijving, waarbij hier een verwerkingperiode van 2 tot 3 werkdagen gerekend moet worden.

PayPal
Sofortüberweisung

Stap 3

Om ervoor te zorgen dat uw aanvraag kan worden uitgevoerd, moet u onmiddellijk per fax of e-mail de identiteit van de houder. Het geregistreerde adres van de houder moet zichtbaar zijn op de identiteitskaart (voor-en achterkant!) of worden opgeschreven apart!

E-Mail: info@transit-plate.eu

Stap 4

Nadat u uw bestelling hebt verzonden en de betaling is voltooid, verwerken we uw bestelling en versturen de kentekenplaten aan uw gewenste leveringsadres. U ontvangt de kentekenplaten meestal op de dag, als ze ook geldig zijn voor het openbaar verkeer. Levering wereldwijd via koeriersdienst (UPS/DHL). Binnen Duitsland krijgt u de kentekenplaten meestal niet later dan om 9:00 's morgens (ma.-vr.) door de koerrier. In uw pakket vindt u voor elk paar 2 kentekenplaten en een roza kentekenbewijs.

Stap 5

Zum Schluss müssen Sie den erhaltenen rosa Fahrzeugschein nur noch ausfüllen. Hierzu tragen Sie bitte die Fahrzeugklasse, Hersteller-Kurzbezeichnung, Fahrzeug-Identifikationsnummer, das Datum der Erstzulassung und Ort, Datum, Unterschrift ein. Danach können Sie die Kurzzeitkennzeichen an Ihr Fahrzeug anbringen und losfahren.Invullen van formulieren
   
Dat was mooi! We wensen u een goede reis!
Houdt u er rekening mee dat de tijdelijke nummerplaat als gevolg van de EU-richtlijn in Europa C68/2007 principe geldig is. Maar met alle complicaties met de nationale autoriteiten in het buitenland heb je eigen verantwoordelijkheid.
Betaalmethoden
Unsere Zahlungsmethoden
Hier klicken - sofortüberweisung Kundeninformationen
Shipping
DHL  
Wij verzenden met DHL. Tracking online!