ONZE SERVICE:
SIMPEL, SNEL & ZEKER
TAAL KIEZEN:
DE EN FR ES IT PT PL NL RO RU SK 

Betaalmethoden

U krijgt aan het eind van het bestelproces de keuze tussen verschillende betaalmethoden.
Kreditkarte Visa MasterCard


Betaling per creditcard (VISA / MasterCard) is bij ons heel eenvoudig, gemakkelijk en veilig. Aan het eind van het bestelproces wordt u doorgestuurd naar een beveiligd formulier, waar u uw creditcardnummer, de vervaldatum en de veiligheidscode (van de achterkant van uw creditcard) moet ingeven. Uw bestelling wordt onmiddellijk na de betaling verwerkt en u krijgt de tijdelijke kentekens normaliter op de volgende werkdag.
Paypal

Om met PayPal te kunnen betalen moet u zich bij Paypal registreren. Dan kunt u het bedrag gemakkelijk automatisch laten afschrijven, met creditcard betalen, of normale betaling via Paypal uitkiezen - en dat bij een grote keus uit populaire internet pagina's, inkl. ook met ons. + betaling binnen een paar seconden bevestigd + veilige afwikkeling - geen opgave van accountgegevens + gegarandeerde ontvangst van de goederen door de PayPal-kopersdekking
Ons PayPal account is: info@peregon.eu
Sofortüberweisung

Met Sofortüberweisung kunt u uw bestelling direct online betalen. Alles wat u nodig hebt is een account dat voor online banking ingeschakeld is samen met de bijbehorende PIN-code + TAN. Het bedrag zal worden overgemaakt binnen een paar seconden en u krijgt uw kentekenplaten meestal op de volgende werkdag. Sofortüberweisung.de is TÜV-gecertificeerd en is een bekend betrouwbaar betalingssysteem.
Opmerking: Wij hebben geen toegang tot uw PIN-of TAN-nummers, maar we ontvangen slechts een melding dat de overschrijving succesvol is afgerond.
Überweisung

De betaling via overschrijving duurt meestal tot drie dagen. We controleren elke dag om 09:30 uur en om 12:30 uur de ontvangst van het geld op onze rekening. Zodra uw betaling is verboekt, worden uw tijdelijke kentekens verzonden.

Bankverbinding:

Deutsche Bank
BLZ: 39570024
Rekeningnummer: 801453201
Eigenaar: GVA Transit GmbH

IBAN: DE45 395 700 240 8014532 01
SWIFT BIC: DEUT DE DB395
Ihr Vorschlag

Uw gewenste betaalmethode is er niet? U kunt ona graag uw gewenste betaalmethode meedelen door op de volgende e-maillink te klikken: betaalmethode voorstellen.
Betaalmethoden
Unsere Zahlungsmethoden
Hier klicken - sofortüberweisung Kundeninformationen
Shipping
DHL  
Wij verzenden met DHL. Tracking online!